Használtmodell.hu

Ingyenes vasútmodell és makett apróhirdetési oldal

Keresés az oldalon és az apróhirdetések között

A hasznaltmodell.hu börze oldalt úgy terveztük meg, hogy könnyen megtalálhassátok rajta a titeket érdeklő hirdetéseket. Ehhez többszörös összetett szűrőt, vagy szabad szavas keresőt használhattok.

Szűrők használata

A szűrőket a zöld, jobboldali oldalsávban találhatod meg, ha beléptél a hirdetések közé (azaz a főoldalon és itt a hírek és faq oldalakon nem látszanak). A szűrő dobozok csak azokat a lehetőségeket mutatják meg, amikben kapsz is találatot, mellette zárójelben látható egy szám, ami jelzi, hogy hány hirdetés felel meg az adott szűrésnek. Egy dobozon belül több szűrést is kijelölhetsz (pl.: a Vasútmodell gyártók közül kereshetsz egyszerre Tillig és Roco termékekre is) ehhez a CTRL billentyűt lenyomva tartva kattintgasd végig a kívánt szűrőket.

Lehetséges egyszerre több dobozból is választani, a fenti példánál maradva kiválaszthatod a gyártók közül a Roco és Tillig szűrőt, a méretarányból a TT méretet és a típusból a személykocsit és teherkocsit. A keresés gombra kattintva a weboldal lelistázza a hirdetéseket.

Szabad szavas kereső használata

A szabad szavas kereső minden oldalon megtalálható a jobb oldali, zöld oldalsávban kell keresned. Beírhatsz bármilyen keresőszót, vagy kifejezést, szókapcsolatot a weboldal a Keresés gomb megnyomása után igyekszik a legjobb találati listát összerendezni számodra.

Regisztráció és felhasználói fiók

A hasznaltmodell.hu weboldal látogatásához nem szükséges regisztrálnod a rendszerünkben, de pár funkció csak a tagoknak érhető el. Az alábbi listákban tételesen áttekinthető, hogy miért éri meg feliratkozni a rendszerünkbe.

Milyen funkciókhoz nem szükséges a regisztráció?

  • Böngészéshez
  • Vélemény íráshoz
  • Ajánlat tételhez

Milyen funkciókhoz szükséges a regisztráció?

  • Hirdetés feladáshoz
  • Hirdetés szerkesztéshez és törléshez
  • Kedvenc tartalmak funkció használatához

Mi szükséges a regisztrációhoz?

A regisztrációhoz egy e-mail címre és egy felhasználónévre lesz szükséged. A felhasználónévvel fognak megjelenni a feladott hirdetéseid, az e-mail címedre kapod majd az érdeklődők megkereséseit. éppen ezért nagyon fontos, hogy könnyen értelmezhető névvel és valós e-mail címmel regisztrálj. A regisztráció során megadhatsz egy jelszót is, itt érdemes egy olyat kitalálni, amit máshol még nem használtál és elég hosszú, vegyesen használt karakterekkel.

A regisztrációs űrlap kitöltése után a rendszer egy visszaigazoló e-mailben elküldi az adataidat. A regisztráció során feliratkozol a Vasútmodell Centrum hírlevelére is, erről bármikor egy kattintással le tudsz iratkozni. Az adataidat, a felhasználó neved kivételével bármikor módosíthatod a Profil menüpont alatt.

Regisztráció közösségi profilokkal

A weboldalunkra beléphetsz a közösségi oldalakon már meglevő felhasználói fiókod segítségével is. Lehetőséged van

  • Facebook,
  • Twitter vagy
  • Google

regisztrációd használatára is.