Használtmodell.hu

Ingyenes vasútmodell és makett apróhirdetési oldal

Keresés az oldalon és az apróhirdetések között

A hasznaltmodell.hu börze oldalt úgy terveztük meg, hogy könnyen megtalálhassátok rajta a titeket érdeklő hirdetéseket. Ehhez többszörös összetett szűrőt, vagy szabad szavas keresőt használhattok.

Szűrők használata

A szűrőket a zöld, jobboldali oldalsávban találhatod meg, ha beléptél a hirdetések közé (azaz a főoldalon és itt a hírek és faq oldalakon nem látszanak). A szűrő dobozok csak azokat a lehetőségeket mutatják meg, amikben kapsz is találatot, mellette zárójelben látható egy szám, ami jelzi, hogy hány hirdetés felel meg az adott szűrésnek. Egy dobozon belül több szűrést is kijelölhetsz (pl.: a Vasútmodell gyártók közül kereshetsz egyszerre Tillig és Roco termékekre is) ehhez a CTRL billentyűt lenyomva tartva kattintgasd végig a kívánt szűrőket.

Lehetséges egyszerre több dobozból is választani, a fenti példánál maradva kiválaszthatod a gyártók közül a Roco és Tillig szűrőt, a méretarányból a TT méretet és a típusból a személykocsit és teherkocsit. A keresés gombra kattintva a weboldal lelistázza a hirdetéseket.

Szabad szavas kereső használata

A szabad szavas kereső minden oldalon megtalálható a jobb oldali, zöld oldalsávban kell keresned. Beírhatsz bármilyen keresőszót, vagy kifejezést, szókapcsolatot a weboldal a Keresés gomb megnyomása után igyekszik a legjobb találati listát összerendezni számodra.